Arrangementet er afholdt

Benjamin Koppel Jazz Galla

Celebrating Aretha Franklin (kl. 18)

Koncerten er rykket med 60 minutter, så koncerten nu starter den 3. oktober (kl. 18).

———————–
Benjamin Koppel Jazz Galla vender tilbage til Bremen Teater med en forrygende og festlig Aretha Franklin-hyldestkoncert med en række af Danmarks bedste og højst profilerede sangere og sangerinder den 3. oktober.

Queen of Soul, Aretha Franklin er endnu en gang aktuel. Med premieren på filmen “Amazing Grace” cementeres Arethas position endnu en gang som en af musikhistoriens største sangerinder, og det er derfor helt oplagt, at Benjamin Koppel endnu en gang inviterer en række af Danmarks bedste og højst profilerede sangere og sangerinder til at hylder den folkekære soulstjerne.Benjamin Koppel har siden han selv begyndte at sætte LPer på som 5-årig talt Aretha bandt sine største heltinder. Og når den danske supersaxofonist i selskab med Marie Carmen Koppel, Patrick Dorgan, Maria Montell og Karen Mukupa tager et kærligt og jazzet favntag med så udødelige klassikere som ”(You make me feel like) A Natural Woman”, ”Think”, ”Chain of Fools” og ”Respect” bliver publikum sendt med på en følelsesmæssig rutsjebanetur af de helt store; fra gåsehudsfremkaldende inderlighed til opløftende feststemning, når de dykker ned i The Queen of Soul vidunderlige sangkatalog.

Gang på gang formår Koppel med sit virtuose saxofonspil og sit succesfulde Jazzgallaprojekt at omarrangere, nyfortolke og forny populære klassikere med et jazzet twist, og på scenen får de fem sangerinder og kapelmesteren selv følgeskab af tre eminente danske jazzfolk fra øverste hylde. Der er lagt op en unik hyldest til Aretha Franklin, og hendes store stemme, vidunderlige personlighed og forrygende musikalske univers når Benjamin Koppel Jazzgalla atter indtager Bremen Teater.

Line-up:
Marie Carmen Koppel
Patrick Dorgan
Maria Montell
Karen Mukupa
Benjamin Koppel (sax)
Jesper Bodilsen (bas)
Søren Bebe (piano)
Zoltan Csörsz (trommer)