30.09.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Benjamin Koppel

Annas Sang bogkoncert

Benjamin Koppel inviterer til bogkoncert med musik og højtoplæsning af Iben Hjejle af Koppels bestseller Annas Sang på Bremen Teater. 

Benjamin Koppels debutroman Annas Sang har i den grad tage anmeldere og læsere med storm. Familiekrøniken, der bygger på Benjamins grandtante Annas næsten 100-årige liv, har rørt folk over hele landet og har gjort bogen til en af de bedst sælgende bøger denne sommer.

Bogen bygger i høj grad på hans tante Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun nåede at fortælle om til Benjamin gennem en række samtaler i sine sidste leveår. Annas historie er en medrivende fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig, men også om kunst, ukueligt livsmod og den alt-overvindende kærlighed.

Benjamin og Annas mange samtaler inspirerede ikke bare til romanen Annas Sang, men også til et musikalsk værk Annas Dollhouse, hvor Benjamin har videregivet historierne til sangerinde og tekstforfatter Cæcilie Norby, der har poetiseret Anna’s fortællinger og sat tekst til Benjamins sangcyklys, der består af ni sange, som udkom samtidig med bogen.

Under Copenhagen Jazz Festival 2022 blev Annas Sang opført med sangerinden og musicalstjernen Frederikke Vedel i front akkompagneret af Benjamin Koppel Quartet, som også denne aften vil føre os ind i Annas verden.

Glæd dig til en bogkoncert hvor Benjamin Koppel i selskab med Iben Hjejle taler om baggrunden for romanen og løfter sløret for hvor virkelighedsnær fortællingen faktisk er. Iben Hjejle, som har indtalt lydbogen med usædvanlig stor begejstring til følge, vil også recitere uddrag fra bogen og sammen snakker om historien bag, mens musikken flettes ind og publikummet tages med bag scenen til dette års helt store litterære overraskelse, den uhyre anmelderroste roman; Annas Sang.

LINEUP
Benjamin Koppel (foredrag/saxofonist)
Iben Hjejle (fortæller)
Frederikke Vedel (Vokal)
Søren Møller (piano)
Jesper Bodilsen (bas)
Morten Lund (trommer)