02.06.2023
Kl 20:30
Dørene åbner kl 19:30

Benjamin Koppel

Annas Sang bogkoncert feat. Sofie Gråbøl, Cæcilie Norby, Benjamin Koppel Quartet (kl. 20.30)

Annas Sang Bogkoncert kommer til Bremen Teater i København med oplæsning af Sofie Gråbøl og live musik med Cæcilie Norby og Benjamin Koppel Quartet.

Benjamin Koppels debutroman Annas Sang har i den grad tage anmeldere og læsere med storm. Familiekrøniken, der bygger på Benjamins grandtante Annas næsten 100-årige liv, har rørt folk over hele landet og har gjort bogen til en af de bedst sælgende bøger denne sommer.

Bogen bygger i høj grad på hans tante Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun nåede at fortælle om til Benjamin gennem en række samtaler i sine sidste leveår. Annas historie er en medrivende fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig, men også om kunst, ukueligt livsmod og den alt-overvindende kærlighed.

Benjamin og Annas mange samtaler inspirerede ikke bare til romanen Annas Sang, men også til et musikalsk værk Annas Dollhouse, hvor Benjamin har videregivet historierne til sangerinde og tekstforfatter Cæcilie Norby, der har poetiseret Anna’s fortællinger og sat tekst til Benjamins sangcyklys. Værket fortolker Annas liv musikalsk og udkom samtidig med bogen.

Glæd dig til en bogkoncert hvor Benjamin Koppel fortæller om baggrunden for romanen og løfter sløret for hvor virkelighedsnær fortællingen faktisk er. Skuespiller Sofie Gråbøl vil recitere uddrag fra bogen, mens musikken flettes ind og publikummet tages med bag scenen til dette års helt store litterære overraskelse, den uhyre anmelderroste roman; Annas Sang.

Benjamin Koppel (foredrag/saxofonist)
Sofie Gråbøl (fortæller)
Cæcilie Norby (Vokal)
Søren Møller (piano)
Jesper Bodilsen (bas)
Morten Lund (trommer)