06.06.2023
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00
Pris: 265 kr. (Inkl. gebyr)

Become Limitless

Anders Hofman, The Iceman

I 2020 blev Anders Hofman, The Iceman, det første menneske nogensinde til at gennemføre en langdistance triatlon på Antarktis. Til maj kommer han til Bremen Teater med sit foredrag Become Limitless. 

Gennem sine unikker erfaringer og indsigter fra denne skælsættende oplevelse har Anders Hofman skabt foredraget Become Limitless. Et energisk, interaktivt og inspirerende show, der hjælper dig til at udfordre og bryde gennem de grænser du sætter for dig selv.

Denne aften er for alle, der ønsker at nå deres fulde potentiale og vil efterlade dig med nyfunden energi og inspiration til at stå ansigt til ansigt med din egen ”Iceman”.

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.