10.06.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 250 kr. (Inkl. gebyr)

Bastian Emil Goldschmidt og Brian Holm

Om cykelsportens legender med vært Kristoffer Dahy Ernst

Arrangementet er aflyst. Billetter refunderes af Ticketmaster.

Bastian Emil Goldschmidt og Brian Holm fortæller røverhistorier, snakker om cykelsportens legender, samler op på klassikersæsonen og ser frem mod sommerens Tour de France. på Bremen Teater den 10. juni 2023 med vært Kristoffer Dahy Ernst.

Bastian Emil Goldschmidt er forfatter og cykelekspert hos Eurosport, og han er netop nu aktuel med bogen ”Fremad”, hvor cykelløbets idealer gennem sportens fortællinger udfoldes. Fortællinger, hvor styrke og styrt, storhed og sorg lever side om side med cykelrytternes pedaltråd på landeveje og velodromer verden over. Bastian Emil Goldschmidt tager os ind i cykelsportens inderste væsen. Fra dengang Tour de France skulle være så hårdt, at kun én rytter skulle være i stand til at gennemføre løbet, forbi den støvede og stridsomme pionértid på Europas krigshærgede veje, over cykelsportens moderne syndefald i slutningen af 1990’erne og frem til nutidens højteknologiske væddeløb, hvor danske Mads Pedersen i 2019 blev verdensmester på Yorkshires regnvåde asfalt. Med den italienske cykelhelt Gino Bartalis ord: Historierne er sande, frygteligt sande.

Brian Holm er tidligere professionel cykelrytter og nu sportsdirektør for cykelholdet Deceuninck-Quick Step. Han har været cykelekspert hos Eurosport siden 2001 og har udgivet bøger som “Glæden og Smerten”, ”Den sidste kilometer”, og “Sportsdirektøren” samt bidraget til “Sort kaffe og hvide sokker” og ”Lede hunde og kolde kameler”. Brian Holm har et hudløst tæt indblik i den professionelle cykelverden, hvor hverdagen gnistrer af stridigheder og store ambitioner – hvor man som leder skal være en hård negl, men samtidig den flinke fyr med fingerspitzgefühl, overblik samt dårlige 80’er-vittigheder.

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation