18.11.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 20:00

Asaf Avidan (IL)

Den israelske singer/songwriter Asaf Avidan spiller koncert på Bremen Teater i København. 

Musiklyttere verden over forelskede sig for alvor i Asaf Avidans stemme med nummeret ”Reckoning Song (One Day)”, som han udgav sammen med sit gamle band Asaf Avidan & The Mojos, og efter en tur i den tyske DJ Wankelmuts remix-maskine blev et globalt hit og toppede hitlisterne.

Avidan har i løbet af de seneste to årtier især gjort sig bemærket med sin uforligneligt medrivende stemme og inderlige americana-univers. Det er der blandt andet kommet fire soloalbum ud af, som har bragt den israelske singer-songwriter, hvis lyd ofte er blevet sammenlignet med ikoner som Bob Dylan, Nina Simone og Leonard Cohen, vidt og bredt foran livepublikummer i hele verden. 

Fem år er der gået siden Asaf Avidan sidste solotour, men i 2023 er han klar til igen at dele ud af sine intime serenader, karismatiske historiefortælling og multi-instrumentale troldmandskab, og bevise at han, alene på scenen, er en musikalsk naturkraft, som er værd at opleve live. Danske fans kan ligeledes se frem til en aften i selskab med Avidan til efteråret, hvor han besøger Bremen Teater 18. november.

________________________________________________________________________

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.