Arrangementet er afholdt

Anne Linnet

Kvindesind

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde koncerten med Anne Linnet den 11. april 2021. Koncerten er i den forbindelse aflyst og billetter refunderes af Ticketmaster.

———————-
For første gang nogensinde vil den danske sanger og komponist stille skarpt på sine populære Tove Ditlevsen-plader, når hun spiller sangene fra “Kvindesind” fra 1978 og “Barndommens Gade” fra 1986 på Bremen Teater den 11. april 2021.

“Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet og tænker her specifikt på ’Kvindesind’, som hun turnerede med dengang, men arbejdet blev ikke færdiggjort.

“Vi måtte dengang aflyse en række koncerter på den store turné, der lå efter udgivelsen af pladen, da min far pludselig døde i november 1979. Og jeg har faktisk ikke rørt materialet siden,” afslører Anne Linnet, som i dag er lige så glad for Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er “tidsløse”, som hun siger: “De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer.”

Ud over sangene fra “Kvindesind” og “Barndommens Gade” vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik.

Når Anne Linnet kommer forbi Bremen Teater til april bliver det overvejende akustisk, men med sit band på fire-fem personer i ryggen.