13.06.2023
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

Anja Ringgren Lovén og Jan Grarup

Et liv i verdens brændpunkter

Anja Ringgren Lovén og Jan Grarup kommer til Bremen Teater, 

Denne aften kan du opleve et tankevækkende foredrag om at arbejde i verdens brændpunkter og vie sit liv til en sag. Med personlige historier giver Anja Ringgren Lovén og Jan Grarup et unikt indblik i deres humanistiske arbejde, der byder på livsbekræftende oplevelser og gribende historier om menneskeskæbner.

Krigsfotografen og heksebørnenes mor
Mød krigsfotograf Jan Grarup og heksebørnenes mor Anja Ringgren Lovén i samtale om deres humanistiske arbejde. Utrætteligt har de begge arbejdet med at dokumentere og fortælle historier om folk på flugt fra krig, klimakatastrofe, religiøse og politiske konflikter. Og Anja har viet sit liv til at hjælpe afrikanske børn, der bliver ofre for overtro og udråbt som hekse.

At finde mening i verdens brændpunkter
Du får et unikt indblik i, hvad der driver Anja og Jan i deres arbejde i verdens brændpunkter, og hvordan de selv overlever at stå ansigt til ansigt med nogle af verdens frygteligste skæbner. Med billeder undervejs i samtalen får du indblik i, hvordan det er at gøre en forskel for andre mennesker, og om de solstrålehistorier og livsbekræftende oplevelser, der holder dem oppe og giver det hele mening.

Om Anja Ringgren Lovén
Anja er landskendt som ildsjælen, der solgte og satsede alt hvad hun ejede for sin sag – Afrikas børn. Med en utrættelig optimisme, vilje og mod har hun formået at give humanitært og frivilligt arbejde en helt ny betydning. I 2020 udgav hun bogen, Heksebørnenes mor, hvor hun deler beretninger fra sit liv og kampen for bedre vilkår til udsatte børn.

Om Jan Grarup
Jan Grarup er en af verdens bedste krigsfotografer og har rejst verden rundt for at dække krige, konflikter og humanitære katastrofer. Hans arbejde afspejler hans tro på nødvendigheden af at fortælle historier om mennesker, der ikke selv er i stand fortælle deres egne historier. Han har gennem sin karriere vundet en lang række priser for sine fotografier.

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.