30.08.2021
Kl 20:30
Dørene åbner kl 19:30

Anette Prehn

Styrk dit barns livsmod, læring og indre ro (kl. 20.30)

Oplever du også, at dit barn går i baglås og synes, at læringsrejsen er svær? Savner du inspiration til at styrke dit barns livsmod og indre ro? Noget af det kærligste, du kan gøre overfor dit barn, er at forstå, hvad der foregår i barnets hjerne. Derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til en inspirerende aften i selskab med kvinden bag bestseller-bogserien “Hjernesmart”, Anette Prehn.

Alt hvad vores børn gør i hverdagen, og ikke mindst hvad de ikke længere gør, har betydning for opvæksten. Vores ubevidste valg og vaner har konsekvenser for vores børn og unges forudsætninger for livsmestring, læring og indre ro. Derfor er det vigtigt at kunne spotte de usynlige ringe i vandet, som vores adfærd skaber. Og det starter med en forståelse af hjernens spilleregler.

Foredraget er både relevant for forældre og fagpersoner, der arbejder med børn og unge.

Anette Prehn
Anette Prehn er sociolog, videnskabsformidler, foredragsholder og forfatter til syv bøger og syv minibøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil og mental sundhed. Anette Prehns mission er “forskning til folket”. Hun er kendt som en fantastisk formidler, der formår at gøre tungt stof øjenåbnende, brugbart og underholdende.