19.08.2022
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

Andreas Bo

#skarp

Andreas Bo vender tilbage til Bremen Teater med sit nye soloshow ”#SKARP”.

Hvad er din holdning til det? Hva’? Hva’? Hva’? I mange hundrede tilfælde hver dag skal vi træffe et valg, vælge side eller ta’ en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har 4 mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?

Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet.

Andreas Bo er tilbage
Der er mange dygtige stand up’ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne, med sit nye show kaster han dig rundt i en tornado af alle sine komiske og ekvilibristiske virkemidler. Og han er #SKARP som aldrig før.

OBS: TV-optagelse.