Arrangementet er afholdt

Anders Nielsen

Svendeprøven (kl. 21)

Anders Nielsen springer ud i komikerdrømmen på Bremen Teater med sit første onemanshow ‘Svendeprøven’ den 31. marts 2022. 

Anders Nielsen har i mange år levet et dobbeltliv. Tømrer om dagen og komiker efter mørkets frembrud. Det har på ingen måder været et hemmeligt dobbeltliv, men det er alligevel lykkedes ham at holde det skjult for store dele af den danske befolkning.

Nu er det slut! Stand-up-showet ‘Svendeprøven’ er Anders Nielsens første onemanshow, og det sammenfletter hans hverdag med de skrå og på de skrå brædder. Kan en knapt så omstillingsparat håndværker arbejde hjemmefra, og er det overhovedet muligt at slå igennem som komiker, når man har Danmarks kedeligste kunstnernavn?

Det og meget, meget mere kan du blive klogere på i løbet af showet, der er Anders Nielsen store svendeprøve, hvor publikum har æren af at være skuemester.

Han udtaler om showet: “Trods mine 8 år i stand-up-miljøet, var det først i januar 2020 at jeg endelig fandt modet til at opsige mit trygge, elskede tømrerjob for at satse 100% på livet som vittighedssnedker. Det blev til to skønne måneder, inden Mette Frederiksen og en velsmagende flagermus i uskøn forening fik aflivet drømmen, som var den en mink med galoperende høfeber! Som så mange andre projekter, der involverer en håndværker, blev min plan om at udfærdige et onemanshow forsinket.”

Men jeg har genoptaget arbejdet og svendestykket har fået en ny afleveringsdato; d. 31. marts 2022. Men for at drømmen kan fremstå som en arkitektonisk helhed, kunne jeg godt bruge et par købestærke hænder. Og de sidder på DIG!”

Anders Nielsen var med i finalen ved DM i stand-up i 2015 og 2017 samt ”Mesterskaberne” på DR1 i 2019. Han gik viralt med sit facebook-opslag: ”Det er kun de dumme, der bliver håndværkere”, og var på Danmarks-tourné med Uffe Holm i 2020.