07.11.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 275 kr. (Inkl. gebyr)

Altin Gün (NL)

Der er lagt i den tyrkiske kakkelovn til en svedende omgang dansabelt og psykedelisk musik, når Altin Gün kommer til Bremen Teater den 7. november.

Altin Gün består af musikere fra såvel Holland, Tyrkiet som Indonesien. Bandets navn betyder Golden Day, og bandets videreførelse af 1970’ernes psykedeliske tyrkiske folk, funk og rock udspringer af et varmt og groovy udtryk, der giver plads til en bred pallet af småsyrede orkestreringer, der sine steder også flirter med kraut-rockens hypnotiserende passager.

Altin Gün albumdebuterede i 2018 med “On”, der med en sjældent set friskhed blandede traditionel tyrkisk folkemusik med funkrytmer, wah wah-guitarer og analoge orgler. I 2019 udkom bandets andet album, “Gece”, og her i slutningen af februar 2021 udkommer bandets 3. album, der bærer titlen “Yol”. Som på de foregående 2 albums, er resultatet en tydelig holdindsats – og igen blandes det hele i en stor, glad pærevælling, der også inkluderer omnichords, 808 trommemaskine og selv new age inspirerede idéer!