Arrangementet er afholdt

Alberte Winding

Releasekoncert

Koncerten med Alberte Winding er flyttet til den 19. maj 2021. Billetter til den oprindelige dato er også gældende til den nye koncert den 19. maj 2021.

——————–——————–——————–——————–

Alberte Winding præsenterer sangene fra sit nye album ”Martha’s Vineyard” til releasekoncert på Bremen Teater den 19. maj.

”Martha’s Vineyard er sat i et enkelt akustisk univers, farvet af Andreas Fuglebæks poetiske og melodiøse guitarspil og en enkelt folk-farvet violin. Teksterne kredser om ensomheden langt fra hjem, om forlist kærlighed og den store tro på lyset på vej. Når man synger oppe fra erfaringerne ned til den unge pige i fortiden, så er lyden dæmpet og dyb, mørk og skramlet og fuld af håb.

Sangene handler om ”Martha’s Vineyard” – Albertes rejse og næsten 3 år lange ophold i USA fra hun var 16 til 19 år gammel. Alligevel er sangene ikke en formaning eller en opsang til et ungt, ulykkeligt og vildt hjerte. De er et kram, en tak til oplevelserne, til prøvelserne, erfaringerne og de tossede historier.

Andreas Fuglebæks varme og melodiske guitartemaer, lidt stryg og et smagfuldt skumringsorkester bærer Alberte Winding over hjertets glasskår og ind i varmen og lyset.