11.10.2023
Kl 18:00
Dørene åbner kl 17:00

Nicklas Brendborg

Vanedyr | boglancering og premiere på nyt foredrag

Forfatteren bag bestselleren GOPLER ÆLDES BAGLÆNS er klar med en ny stor bog Vanedyr. Nicklas Brendborg, Forlaget Grønningen 1, Tikko og Athenas inviterer til boglancering af Vanedyr og helt eksklusiv premiere på Nicklas’ nye foredrag baseret på bogen. Vi ruller den røde løber ud, byder på et glas bobler – og ikke mindst får du et signeret eksemplar af den nye bog inkluderet i billetprisen (1 bog pr. billet). Vi glæder os til at se dig til boglancering og eksklusiv foredragspremiere på Bremen Teater.

Bare 2 chips til … Vi spiser for usundt, vi spilder tiden på telefonen og vi ender på Netflix i stedet for i fitnesscentret.

I Vanedyr giver Nicklas Brendborg os en forklaring på, hvorfor det er så svært at kvitte de dårlige vaner. Det er nemlig ikke dig, den er gal med: Når du ikke kan lade chipsposen stå, er det fordi en hær af forskere i madindustrien er ansat med det ene formål at få dig til at spise mere.

Og når du ikke kan stoppe med at scrolle eller slippe din Netflix-serie, er det fordi tech-virksomhederne bruger endnu flere forskere imod dig.

Det er individets viljestyrke mod topforskere med hjernescannere, højteknologiske laboratorier og ny viden om menneskelig biologi. Men det betyder ikke, at kampen er tabt. For forstår du først, hvordan manipulationen virker – og har de rigtige værktøjer – kan du selv tage kontrollen.

Med formidabel fortælleevne og stort videnskabshistorisk overskud afdækker Nicklas Brendborg det gode livs vanestyrede bagside.

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.