31.03.2020
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00
Pris: 299 kr. (Eks. gebyr)

Wulffmorgenthaler

Aflyst

AFLYST. WulffMorgenthaler må desværre aflyse alle deres planlagte foredrag i foråret 2018. Det gælder således desværre også foredraget på Bremen Teater. Aflysningerne skyldes uforudsete TV-optagelser, som desværre ikke kan rykkes, og det har ikke været muligt at finde nye datoer inden for overskuelig fremtid.

———————————————-

Glæd dig til en fornøjelig, hyggelig og helt sikkert vanvittig aften, når Mikael Wulff og Anders Morgenthaler den 31. marts  inviterer os med ind i deres kreative værksted, hvor de finder på de jokes, der hver dag ender som striber i Politiken.

Vi garanterer, at det bliver både underholdende og vanvittigt, når duoen Mikael Wulff og Anders Morgenthaler brainstomer live på scenen. Intet er for skørt eller for vildt, og ingen bliver skånet, når makkerparret idéudvikler og tegner deres populære striber.

Har du ideen til den næste geniale stribe?
Wulff og Morgenthaler vil i løbet af aftenen udfordre hinanden og publikums kreativitet. Alle ideer kommer gennem Anders’ hånd og ned på papir, og hvis du sidder inde med den næste geniale idé til en joke, har du derfor muligheden for at se den komme til live i Wulffmorgenthalers karakteristiske streg.

Mikael Wulff og Anders Morgenthaler
Duoen Wulffmorgenthaler er blandt meget andet kendt for tegneseriestriben af samme navn. Tegneserien blev oprindeligt bragt på DRs hjemmeside og fungerer i dag som daglig stribe i Politiken, ligesom den udkommer i mere end 300 aviser verden over. Wulffmorgenthaler står blandt andet også bag den fascistiske flodhest Dolph, tv-serien Pandaerne, og netop nu er de aktuelle med familiefilmen Mugge og vejfesten. Makkerparret laver desuden en ugentlig podcast, hvor lytteren inviteres med bag om tilblivelsen af Wulffmorgenthaler-striben.