Arrangementet er afholdt

Wili Jønsson møder Allan Olsen

Sort Snak & Hvide Løgne

Den 27. marts danner Bremen Teater rammen om et møde mellem to garvede, men tidløse koryfæer indenfor dansk showbizz, Allan Olsen og Wili Jønsson. Denne gang ikke for at spille, men for at snakke.

Er det alderens snigende vanvid, eller blot endnu en skæv Olsen-idé? I hvert fald har sanger og sangskriver, Allan Olsen – igen, fundet på noget lidt ud over det sædvanlige. Denne aften indtager sangeren & sangskriveren, Allan Olsen og bassisten Wili Jønsson nemlig Bremen Teaters fine scene til en kammeratlig aftenpassiar.

Arrangementet er ét af fem ben i projektet, Sort Snak & Hvide Løgne, hvor Allan Olsen i landets 5 største byer sætter 5 plaprende kendisser stævne til en snak om alt indenfor og udenfor showbizz.

Allan Olsen udgav i 2015 1. del af erindringsbogen og bestselleren, Tilfældigt Strejfet. Til marts 2019 udkommer 2. del, og Olsen og Jønssons’ menneskemøde på Bremen Teater vi bl.a. tage afsæt i disse udgivelser, opvækst i yderkanten og på Amager, fra Gasolin over Dalton til tidens store spørgsmål, som f.eks.: – Jønsson, hvilket øje skal man egentlig kigge på?