Arrangementet er afholdt

Vir Das (IN)

The Boarding Das World Tour

Indiens største engelsksprogede komiker Vir Das kommer til København for første gang og optræder på Bremen Teater den 7. september i forbindelse med Zulu Comedy Festival.

Den indiske komiker Vir Das, som giver udsolgte shows verden over, lægger endelig vejen forbi Danmark som en del af hans verdensturné. Det sker som del af hans “The Boarding Das World Tour”, der spænder over 20 lande fordelt på 6 kontinenter.

Touren kommer som opfølgning på hans comedy special “Abroad Understanding”, som har premiere den 25. april på Netflix. Med udgivelsen bliver Vir Das den første indiske komiker, der opnår at få udgivet en special på streamingtjenesten.

Den indiske komiker – der også kan skrive skuespiller, komiker, musiker og forfatter på cv’et – har opbygget sin karriere gennem medvirken i utallige tv-shows og Bollywood-film, og han har hurtigt cementeret sig som den største engelsktalende komiker i hjemlandet.

Vir Das er født og opvokset i Indien, og der er ingen tvivl om, at hans betragtninger om Vesten og hans måde at se os på vil give anledning til masser af gode grin, når han i efteråret optræder i København.