Arrangementet er afholdt

Verdens bedste kollega 2.0

Vil du være verdens bedste kollega, øge din arbejdsglæde og samtidig skabe et bedre og mere bæredygtigt arbejdsmiljø?

Oplev John Harmsens underholdende og humoristiske foredrag om arbejdsglæde og motivation – i en ny og opdateret udgave. Et inspirerende foredrag fuld af humor og faglige pointer – med fokus på det gode arbejdsmiljø.

Hvem er verdens bedste kollega?

Hvordan bliver du verdens bedste kollega? Og hvad er den bedste kollega egentlig? Er det hende, der husker at anerkende andres indsats, og som altid spreder godt humør? Eller ham, som tilbyder sin assistance, når I er pressede på tid og ressourcer? Er det kollegaen, der kommer med kaffe og vil sludre? Eller er det arbejdshesten, der producerer mere end alle de andre?

Om John Harmsen

John Harmsen er en af landets mest populære foredragsholdere og har siden 2002 inspireret mennesker til et sjovere arbejdsliv. Derudover er han forfatter til bogen “Verdens Bedste Kollega”, som er en håndbog om arbejdsglæde. Bogen er fuld af inspirerende forslag til, hvordan at du får det bedste ud af din arbejdstid.

Du støtter et godt formål

Sammen med fem andre foredragsholdere og foredragsbureauet Athenas støtter John Harmsen Røde Kors projektet Kusintha. Når du køber en billet til John Harmsens foredrag, går beløbet ubeskåret til opførelse og drift af to børnehaver i Malawi.

En børnehave er et sikkert og lærende miljø, hvor børnene kan udvikle sig, lære og lege med hinanden. Ved at være i børnehave stimuleres børnene til at udvikle sig og forberede sig til skolebænken. Børnehaverne giver endvidere forældrene, og her i særdeleshed mødrene, mulighed for at tjene penge i løbet af dagen. På denne måde hjælper børnehaven hele familien.

Målet for projektet er at skaffe 250.000 kroner. For de penge kan der bygges to børnehaver med køkken og latriner, uddanne de tilhørende pædagoger og give 150 børn grød i et år.

Læs meget mere om projektet her.