05.06.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 259 kr. (Eks. gebyr)

Valg 2019 – Mette, Løkke eller Tulle?

Kom underholdende politisk foredragsaften med Lasse Sjørslev, Søs Marie Serup og Noa Redington på Bremen Teater den 5. juni.

Du kender dem fra TV, hvor de uge efter uge gør os klogere på, hvad der sker i dansk politik – og gerne med et glimt i øjet. Søs Marie Serup og Noa Redington har som tidligere rådgivere for hhv. Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt indgående erfaring med det politiske spil på Christiansborg. Denne aften bliver de to politiske eksperter gået på klingen af den erfarne TV2-vært Lasse Sjørslev.

Dansk politik er i opbrud. Folketingsvalget kan vende op og ned på det politiske danmarkskort. Blokkene er rygende uenige internt. Nye alliancer opstår. Spørgsmålene står i kø: Hvad betyder de nye alliancer? Findes der en rød og en blå blok? Hvordan ser magtfordelingen ud efter valget, og hvad betyder den for retningen i dansk politik?

På aftenen får du eksperternes svar på disse og mange flere aktuelle spørgsmål, som giver dig overblikket i dansk politik lige nu.

Søs Marie Serup og Noa Redington bliver flittigt brugt som politiske kommentatorer i TV, radio og i landets aviser. De har en fortid i magtens inderste cirkel som tidligere politiske rådgivere for hver sin statsminister – Lars Løkke Rasmussen (V) og Helle Thorning-Schmidt (S).

Lasse Sjørslev er vært på TV2-nyhederne og for “Besserwisserne” på TV2-news, hvor både Søs Marie Serup og Noa Redington er faste gæster.