08.09.2017
Kl 20:30
Dørene åbner kl 19:30

Tue & Tonys Top 3 Aften

Tue & Tonys Top 3 Aften er tilbage! Til daglig sender Tue og Tony på P3, men denne fredag aften går de på scenen og holder en syret og magisk aften i selskab med nogle af de sejeste P3 bands, kendte gæster og højtstående politikere.

Planen er at alle medvirkende inklusive publikum bliver både kloge og fulde i løbet af aftenen.

Tony & Tue har sendt mere end 3000 timers radio sammen, og til denne aften har de lokket nogle af de bedste venner af programmet til at komme og lave en Top 3 over de bedste, vildeste, værste, underligste ting de nogensinde har oplevet. Derudover har de to værter inviteret deres yndlings bands fra toppen af den danske musikscene til at komme og give en række eksklusive minikoncerter på aftenen.

Tue siger om showet:
“Det bliver G-E-N-I-A-L-T ! ! !
Jeg har aldrig haft så god en fornemmelse i kroppen, som jeg har omkring det her show. Det kan godt blive sådan en EM i 92-agtig oplevelse, hvor alle kan huske hvor de var den aften vi lavede det show. Også dem der ikke var der. Og Tony virker super tændt på det.”

Tony siger om showet:
“Puha, jeg har en virkelig dårlig fornemmelse omkring det her show. Så nervøs. Der er så meget der kan gå galt. Tænk hvis der ikke kommer nogen. Tænk hvis det er udsolgt, men vildt kedeligt. Tænk hvis der er nogen der falder i søvn, eller rejser sig og går midt i det hele. Tænk hvis Tue bliver syg på dagen og jeg pludselig skal lave det alene. Er det overhovedet en god ide?”

Billetten giver også adgang til efterfesten på Natbar.