Arrangementet er afholdt

Tommy Kenter

En komikers tragiske bekendelser

Forestillingen ’En komikers tragiske bekendelser’ med Tommy Kenter på Bremen Teater den 28. september er desværre aflyst grundet anden forestilling på Det Ny Teater i perioden.

For refundering:
– Er dine billetter købt med betalingskort via ticketmaster.dk eller Ticketmaster Danmarks Servicecenter (på tlf. 70 15 65 65), vil billetprisen automatisk blive tilbageført til din konto inden for 14 dage.
– Er dine billetter betalt helt eller delvist med gavekort, bedes du kontakte Ticketmaster Danmark, og oplyse reg. og kontonummer.
– Er dine billetter købt på et fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, kan du få billetterne refunderet på salgsstedet, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til:

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att.: Kundeservice

————————-

Med sit one-man-show ‘En komikers tragiske bekendelser’ inviterer den tredobbelte Bodil-vinder Tommy Kenter til en forestilling på Bremen Teater om, hvordan man bliver skuespiller uden egentlig at ville det.

Hvad i alverden har ført en lille sund dreng til at stå og krænge sin sjæl ud hver aften foran en masse mennesker, han ikke kender? Tommy Kenter vil forsøge at belyse, hvorfor det er så vigtigt for en komiker at få folk til at grine, og hvad latteren gør ved os – både for publikum i salen og for ham på scenen.

Lily Weiding sagde engang til Tommy Kenter: ”Tommy, man skal aldrig sælge ud af hovedstolen!” Dermed mente hun, at en skuespiller aldrig skal fortælle, hvilke ting i hans liv der har formet og inspireret ham som skuespiller. ”Behold magien, Tommy, og vis kun resultatet…” – altså for at blive i banksproget: ”Brug kun renterne.” I en alder af 67 har den folkekære danske skuespiller og komiker tilladt sig at bryde med hendes råd, for i de sidste 40 år har han brugt alle renterne – der er kun ”hovedstolen” tilbage.

‘En komikers tragiske bekendelser’ er både vedkommende og yderst underholdende og med showet har Tommy Kenter her i efteråret fået publikum til at spidse ører og ikke mindst grine, når han på ærlig og nærværende vis har delt anekdoter fra et langt liv på film, TV og landets teaterscener. Touren var en succes og blev taget godt imod i hele landet – og nu forlænges touren, når Tommy Kenter besøger fire danske byer i efterår 2019, og inviterer på en aften med personlige fortællinger, smil, gode grin og masser af musik.

”Som salig Jørgen Ryg sagde: ”Komikeren vil være tragiker – og tragikeren vil være komiker – og Lars Løkke vil være politiker.” Jeg vil helst være musiker, så på denne aften slipper publikum ikke for, at min fortælling delvis vil foregå bag et klaver. For som gamle Victor Borge allerede var inde på: ”Musik og smil er den korteste vej mellem to mennesker.”