Arrangementet er afholdt

The Tallest Man On Earth (SE)

Den svenske troubadur Kristian Mattson, bedre kendt under sit højtragende kunstnernavn The Tallest Man On Earth, er ingen sjælden gæst på disse breddegrader. Den populære svensker har ved et utal af tidligere besøg forført det danske publikum med sin melankolske sangskrivning. Begejstringen har været stor, hvad enten Mattson har optrådt med sit orkester i ryggen, eller om han har indtaget scenen ene mand. Det er på sidstnævnte måde, man kan opleve ham, når sangsmeden 4. oktober 2018 besøger Bremen Teater med sin guitar og sit arsenal af rustikke indiefolksange.

I Bremen Teaters intime rammer vil publikum komme i øjenhøjde med Mattsons smukke og sarte sange. Nok vil The Tallest Man On Earth stå mutters alene på scenen, men samtidig er dette en gylden mulighed for at opleve højdepunkter fra den sympatiske svenskers sangkatalog fremført i mere nøgne og usminkede versioner.

På baggrund af sine indtil videre fire album, senest »Dark Bird Is Home« fra 2015, har The Tallest Man On Earth skabt sig et renomme som en af tidens fremmeste singer-songwritere. Fra album til album har Mattson forfinet og videreudviklet på sit udtryk, så det med tiden har fået flere nuancer og større tyngde. Løbende har svenskeren spillet sig frem til sit helt eget musikalske ståsted. Undervejs har han velfortjent fået opbygget en stor og dedikeret fanskare samt høstet massevis af roser i nogle af verdens vigtigste musikmedier.

Også live er The Tallest Man On Earth et besættende bekendtskab. Her er Mattson kendt som en karismatisk og indlevende herre, der er eminent til at hensætte tilhørerne til sit drømmende og stemningsmættede univers. Det vil han med sikkerhed gøre, når han står foran publikum på Bremen Teater til efteråret.