Arrangementet er afholdt

The Rumour Said Fire

The Rumour Said Fire giver en gratis senaftenskoncert på Natbar den 31. marts! Kom ned og hør en forsmag på det nye album “Crush”, der udkommer den 28. april.

Det var næsten for godt til at være sandt. Hvor de fleste bands er flere år om at slå huller i den danske musikbranche, havde The Rumour Said Fire dårligt udgivet debut-ep’en “The Life And Death Of A Male Body”, før det hele for alvor tog fart med “The Balcony” i 2009. Men der var også en bagside af medaljen. TRSF fik meget hurtigt meget travlt, og måske også mere travlt end godt er for et ungt band, der stadig var ved at lære at spille sammen.

Efter udgivelsen af det andet fuldlængdealbum, ‘Dead Ends’ i 2012, stod de pludselig overfor et svært men vigtigt valg mellem at tage en pause eller køre på. Det blev førstnævnte, og det betalte sig. Efter halvandet år fandt bandet sammen igen, og mødtes i Tambourine Studios i Malmø, hvor de begyndte at tracke de sange, Jesper Lidang havde skrevet, i pausen. Resultatet er albummet “Crush”. Det er færdigindspillet i Sauna Studiet i København og produceret i samarbejde med Nis Bysted. Mattias Glavå har mixet albummet, som Jesper Lidang beskriver som en blanding mellem medlemmernes kærlighed til både Fleetwood Mac og 80’erne, ”varmt, lækkert og vintage ad helvede til … Det betyder noget for os, at folk gider lytte til os. Vi ER jo et popband.”.