01.10.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 470 kr. (Eks. gebyr)

The Original Beach Boys Tribute (US)

m. David Marks, Don Randi, Chris Farmer, m.fl.

Den 1. oktober kommer ’The Original Beach Boys Tribute’ med bl.a de originale musikere David Marks, Don Randi og Chris Farmer til Bremen Teater med deres eneste koncert i Danmark. Det bliver en aften med alle de store Beach Boys hits, spillet med nerve og engagement af musikerne som var med i bandet dengang The Beach Boys ændrede hele vores musikalske univers.

Der er kun ganske få bands som virkelig har sat deres præg på vores kultur, men The Beach Boys er uden tvivl én af dem. For alle dem som voksede op med dette ikoniske band, var deres musik soundtracket af deres ungdom. Med klassikere som ’Good Vibrations’, ’Surfin’ USA’ og ’Wouldn’t It Be Nice’ har The Beach Boys defineret en hel generation. Tresserne var en tid af håb og fornyelse, og The Beach Boys var i forefronten af den nye ungdomskultur. I tidens løb har de solgt millionvis af plader, og de er fortsat uhyre populær. Derfor er Bremen Teater stolt af, at kunne præsentere et unikt show med bl.a. fem originale musikere:

DAVID MARKS – ’founding member’, Marks har sunget og spillet guitar på de første fire Beach Boys LP’er. Han er siden blevet genforenet med bandet diverse gange, og han har også fået udgivet bogen, ’The Lost Beach Boy’ (2007).

DON RANDI – Randi var original keyboard spiller på alle Beach Boys plader fra 1963 indtil 1976, og du kan høre ham på klassikere som ’Good Vibrations’ og ’Help Me Rhonda’. Han har også været medlem af én af USA’s mest velansete studie-bands, ’The Wrecking Crew’.

CHRIS FARMER – Farmer var bassist, vocalist og bandleder for The Beach Boys I 12 år.

NELSON BRAGG – Bragg var trommeslager og vokalist i The Brian Wilson Band i 14 år. Han var også med på The Beach Boys’ 50th Anniversary Tour, også som trommeslager og vokalist.

ADAM MARSLAND – Marsland har arbejdet sammen med Brian Wilson, Al Jardine og Dave Marks som guitarist, keyboard spiller og vokalist.

Derudover er også SHAWN BRYANT med som guitarist og vokalist. Bryant har været guitarist / vokalist for bl.a. Jan & Dean.

Musikerne har involveret produceren Arjan Deelen, som har lavet et tilsvarende show med nogle af Elvis Presleys originale musikere. Der er fokus på autenticitet og musikalsk integritet. På Bremen spiller bandet alle de gamle Beach Boys klassikere, og vi kan næsten garantere at det bliver til flere gåsehudsoplevelser. Nederst på siden er der en YouTube klip med en ny-indspilning af ’Wouldn’t It Be Nice’ (2018) af denne besætning – tættere på originalen kan man vist ikke komme! Koncerten er deres eneste herhjemme og deres første i København.