21.10.2017
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Specialklassen

Specialklassen vil andet end bare at få folk til at more sig – de vil ha’ folk til at more sig sammen! Derfor er Specialklassens live impro comedy shows altid på publikums præmisser. Alt hvad der sker på scenen er uforberedt, og udsprunget af de tre komikeres skæve hjerner.

Akkompagneret af deres altid fremragende improvisatoriske pianist og lyddoktor får Specialklassen den ramme de elsker at sprænge. Det bliver sjovt, skørt, hysterisk, underfundigt, og ikke mindst improviseret.

”Jamen er det ikke vildt svært at gå på scenen uden at forberede sig?” bliver de tit spurgt, og svaret er ”Jo, det er det.” Men da de er vildt dovne til at lære udenad er det nemmere at gå på scenen uforberedt. Men Specialklassen har givet mere båndbredde til comedy scenen med deres shows – live impro comedy ville ikke være der hvor det er i dag hvis ikke Specialklassen var slået igennem. Med faste spillesteder i de fire store danske byer året rundt, må danskerne siges at ha’ taget denne form for underholdning til sig. Publikum vil gerne involveres, høres, ses, og i enkelte tilfælde forstås. Målgruppen er bred og kan selv få den mest bebumsede teenager til at vise tandbøjlen frem i grin, såvel som få tante Hannes tenabind til at skvulpe over. Specialklassen er for stort set alle, og bevæger sig sjældent under bæltestedet – stort set kun for at komme på toilettet.

Specialklassen blev kendt i 2011 da de væltede Operaen under Zulu Comedy Galla, og samtidig var nomineret til årets talentpris. Siden er det blevet til deres egen Cannes pris vindende impro-sitcom ”Hotel Zimmerfrei” på DR2, og faste appearences i alt fra Dybvaaaaad til ”Giver det mening – ifølge Torben Chris”, ”Casper og Lars præsenterer”, osv….