Arrangementet er afholdt

Specialklassen

Specialklassen kommer til Bremen Teater den 21. oktober, hvilket er eneste mulighed for at opleve dem i København i år.

Specialklassen vil andet end bare at få folk til at more sig – de vil ha’ folk til at more sig sammen! Derfor er Specialklassens live impro comedy shows altid på publikums præmisser. Alt hvad der sker på scenen er uforberedt, og udsprunget af de tre komikeres skæve hjerner.

Akkompagneret af deres altid fremragende improvisatoriske pianist og lyddoktor får Specialklassen den ramme de elsker at sprænge. Det bliver sjovt, skørt, hysterisk, underfundigt og ikke mindst improviseret.

”Jamen er det ikke vildt svært at gå på scenen uden at forberede sig?” bliver de tit spurgt, og svaret er ”Jo, det er det.” Men da de er vildt dovne til at lære udenad er det nemmere at gå på scenen uforberedt. Målgruppen er bred og kan selv få den mest bebumsede teenager til at vise tandbøjlen frem i grin, såvel som få tante Hannes tenabind til at skvulpe over. Specialklassen er for stort set alle, og bevæger sig sjældent under bæltestedet – stort set kun for at komme på toilettet.

Specialklassen blev kendt i 2011, da de væltede Operaen under Zulu Comedy Galla og samtidig var nomineret til årets talentpris. Siden er det blevet til deres egen Cannes prisvindende impro-sitcom ”Hotel Zimmerfrei” på DR2, og faste appearences i alt fra ”Dybvaaaaad” til ”Giver det mening – ifølge Torben Chris”, ”Casper og Lars præsenterer”, osv.