Arrangementet er afholdt

Søren Pind

Anekdoter fra et langt liv i politik

Glæd dig til underholdende og skarpe betragtninger fra et langt liv i politik og et tankevækkende møde med de farverige personligheder og begivenheder, der har været en del af Søren Pinds karriere, når han kommer til Bremen Teater den 19. november.

Søren Pind er en af Danmarks mest markante politiske personligheder og nu aktuel med et underholdende foredrag om sine mange oplevelser i både dansk og international politik. Det er ikke længe siden, at Søren Pind forlod den politiske scene, hvilket betyder, at han nu har mulighed for at komme ud i landet og fortælle sin historie.

Som forhenværende minister og folketingsmedlem er Søren Pind kendt for sine kontante holdninger og synspunkter, men også sin formidable evne til at formidle dem. På denne aften tager Søren Pind dig med helt ind bag kulisserne på Christiansborg og deler anekdoter fra 30 års politisk kamp i magtens korridorer. Fra ungdomspolitik til Københavns Rådhus til Folketinget og regeringslokalerne samt det internationale politiske samfund.

Kom helt tæt på, når Søren Pind løfter sløret for de drivkræfter, alliancer og fejder, som styrer dansk politik og lovgivning – og som samtidig er Pinds kærlighedserklæring til folkestyret.

Om Søren Pind

Søren Pind har bl.a. været borgmester i København – den yngste i Danmark nogensinde på daværende tidspunkt – forskningsminister, integrationsminister og senest uddannelses- og forskningsminister, inden han trådte ud af dansk politik. Herudover har han været udenrigspolitisk ordfører for Venstre, er cand.jur. og tidligere ekstern lektor i forfatningsret ved Københavns Universitet. Søren Pind har desuden senest markeret sig som populær paneldeltager i  Mads og Monopolet på P3.