Arrangementet er afholdt

Søren Holmgren

Alting handler om indstilling

Efter en lang frivillig pause er Søren Holmgren endelig igen tilbage på landets foredragsscener. Kom og hør – eller genhør – det populære foredrag ‘Alting handler om indstilling’ på Bremen Teater den 5. februar – for første gang åbent for et offentligt publikum.

Søren Holmgren har holdt mere end 1000 foredrag i femten forskellige lande, og der er garanti for underholdning med stof til eftertanke, når han fortæller om sin vej til succes inden for sport og erhverv. Søren fortæller, hvordan han motiverer sig selv i en hverdag, hvor han hele tiden skal tilpasse sig forandringer, han ikke selv har valgt. Han kommer med konkrete og simple tilgange til at finde inspiration i hverdagen og til, hvordan vi flytter fokus over på det, der giver energi fremfor det, der dræner. Det handler om livsglæde, livskvalitet og mening.

Søren Holmgren har to olympiske guldmedaljer, har været IBMs bedste nye sælger i Europa, Mellemøsten og Afrika, fungerer som sparringspartner for nogle af Danmarks største virksomheder, er far til to dejlige piger… og ja, så er han blind!

Om ‘Alting handler om indstilling’

Historien om, hvordan Søren som blind fandt vejen til succes i internationalt erhvervsliv, er både morsom og gribende. Aftenen er for alle, der ønsker at lade sig smitte med motivation og begejstring og samtidig få konkrete værktøjer til selv at skabe udvikling og forandring – både professionelt og privat. Mød op til en helt særlig inspirerende aften og få et nyt syn på livet!

Om Søren Holmgren

Søren Holmgren har i snart 15 år drevet konsulentvirksomhed med fokus på salg, ledelse, præstation, organisation, forretningsstrategi og motivation. Han arbejder med virksomheder i hele verden på alle organisationsniveauer og har udgivet bogen Blind Tillid, der deler ud af tankerne og livsfilosofien bag sin egen succes. Han er indehaver af to paralympiske guldmedaljer fra legene i Sydney og Athen, er mentaltræner for elitesportshold og unge talenter og mentor i diverse mentor- og støtteprogrammer.

Er I en gruppe, der ønsker at betale via faktura eller EAN-nummer, så kontakt os på kontakt@learnx.dk eller tlf.: 89932221