Arrangementet er afholdt

Sjove Mænd Med Slips – og Dario

m. Per Pallesen, Flemming Jensen, Amin Jensen og Dario Campeotto

Nu får danskerne muligheden for et vidunderligt gensyn med nogle af de største klassiske revyfigurer – men sat op i nye rammer.

Sjove mænd med slips er et humoristisk show, hvor Amin Jensen, Per Pallesen, Flemming Jensen og Dario Campeotto på skift indtager scenen med morsomme monologer og evergreens. De fire herrer vil levere et skønt mix af stand-up, sketches og melodiøse sange. Det hele vil på fineste vis blive akkompagneret af kapelmester Øyvind Ougaard.

Blandt mange kendte og elskede figurer vil publikum gense Mathiesen i skikkelse af Per Pallesen, der kommer forbi og afslører “what he has in his task today”. Man vil også opleve Flemming Jensen og Per Pallesen i den forrygende sjove sketch Knuthenborg Dyrepark, hvor alle dyrene er forsvundet, efter Per er blevet ansat som dyrepasser. Derudover vil det vise sig, om det vil lykkes den ene Jensen at forhindre den anden Jensen i at synge opera. Disse og mange andre grinagtige indslag venter publikum i dette ”det bedste af det bedste-show”.

– Og så må vi jo endelig ikke glemme Dario, der skiller sig ud i forhold til de andre og derfor må finde sig i en form for kærlig mobning hele showet igennem. Som Flemming Jensen udtrykker det:
”Amin, Per og jeg betragter os selv som rimeligt sjove mænd. Men ingen af os kan hamle op med Dario, når han synger Angelique. Det er i sandhed sjovt.”

Medvirkende: Per Pallesen, Flemming Jensen, Amin Jensen og Dario Campeotto
Akkompagneret af kapelmester Øyvind Ougaard