Arrangementet er afholdt

Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band

Kom til eksklusiv pre-lyttesession af den nye “Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band” udgivelse – og få den nye nye 2CD deluxe udgave før alle andre!

Dagen før jubilæumsudgivelsen af “Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band” albummet afholder Universal Music en eksklusiv pre-lyttesession af albummet i Bremen Teater i København. Musikjournalisten og The Beatles formidleren Per Wium vil guide os igennem denne storslåede aften med en særlig introduktion til sangene på det jubilerende album. Han giver musikalske stikord til hver enkelt sang og vi lytter til udvalgte “før og efter” eksempler på den velkendte remaster udgave fra 2009 vs det nye stereo mix, inden den spritnye udgave af albummet afspilles i sin helhed.

Albummet er blevet remixet til ny stereolyd af Giles Martin & Sam Okell i Abbey Road studierne i London, hvor “Sgt. Pepper” også blev indspillet tilbage i 1967. Denne proces har givet et langt bredere og mere ægte stereo perspektiv, samt et meget fyldigere klangbillede under både instrumentering, vokaler, kor og lydeffekter – kort sagt, et helt nyt mix af det klassiske album, lavet til både gamle og nye generationers ører anno 2017.

Per Wiums introduktion handler om The Beatles’ musikalske nysgerrighed, samarbejdet med George Martin, genre-mangfoldighed og det at bruge studiet som eksperimentarium – og det handler om Starrs trommespil, McCartneys unikke vokaler, Harrisons rejse i den indiske musik og Lennons skæve musikalske univers – alt sammen kogt ned til det skelsættende og banebrydende “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” album, som i år fylder 50 år.

2CD Deluxe udgaven udsendes i digipack udgave med 2017 stereomix på CD1, og en bonus CD med tidlige/demo-udgaver af sangene, samt indsættelse af den ligeså historiske dobbelte A-side single ‘Strawberry Fields Forever/Penny Lane’ – ligeledes lavet i helt nye stereomix.

Med hver billet følger et eksemplar af Deluxe 2CD udgaven af albummet, der udleveres ved forevisning af billetten ved indgangen. Dermed får man albummet, før det officielt kommer i handelen når man deltager i arrangementet.