Arrangementet er afholdt

Sanne Søndergaard

Sindssyg Kælling

Sanne Søndergaard er bare en sindssyg kælling. Er hun ikke!?  

Den 26. januar 2017 har Sanne Søndergaard premiere på sit nye soloshow ‘Sindssyg Kælling’. Et personligt og sårbart show om at blive stemplet af hele verden, blot fordi man siger sin mening.

“Hids dig ned. Slap nu af. Har du det røde?” Sanne Søndergaard er en sindssyg kælling. I hvert fald hvis man spørger eks-elskere, kolleger, folk på nettet, Ekstra Bladets klummeskribenter og tilmed hendes egen familie. Så hvordan tackler man, at alle behandler en, som om man er indlæggelsesparat, bare fordi man er en kvinde, der siger sin mening? Kan man græde og hidse sig op uden at bekræfte alle fordomme om sindssyge kællinger? Bliver man skør af at blive kaldt skør? Og hvorfor er det egentlig kun kvinder, der stemples som sindssyge kællinger i en verden, hvor mænd også gør så mange vanvittige ting!?

‘Sindssyg Kælling’ fortsætter i kølvandet på de to anmelderroste shows ‘Mandehader?’ fra 2013 og ‘kvinde?’ fra 2015, der bl.a. affødte anmelder-kommentarer som “lår-klaskende morsom samt både begavet og bramfri” og ”aldeles enestående og helt på linje med udenlandske kolleger som Sarah Silverman og Chelsea Handler.”