Arrangementet er afholdt

Ross Noble

Brain Dump

Et af de stærkeste navne på den britiske comedy scene, Ross Noble, kommer til Bremen Teater den 23. maj med sit nye anmelderroste show ”Brain Dump”.

Efter en komplet udsolgt turné i både Australien og Storbritannien kommer comedy legenden Ross Noble endelig til Danmark. Han står som en af tidens mest succesfulde cult komikere og er kendt for at være mester af surrealisme. Ross Noble har vundet de meget prestigefyldte priser fra Barry og Time Out for bedste live stand-up show og er derudover en tilbagevendende gæst i programmer som The Graham Norton Show, QI og ikke mindst Have I Got News For You, hvor han har været med hele 17 gange. Mange vil dog primært kende ham fra horror comedy filmen ”Stitches” og teaterproduktionen af Mel Brooks’ ”The Producers”. Ross Nobles fantasi og sans for tilfældigheder får frit løb i ”Brain Dump”, og det er et af de comedy shows, der bare ikke må misses.

“The supreme master of spontaneous stand-up and true king of surreal flights of fantasy”
Time Out London   

“Beautifully twisted thoughts”
The Times – UK

“Noble’s extemporising shtick is near unique and it can be dreamily funny to witness these streams of nonsense plucked from thin air”
The Guardian – UK