Arrangementet er afholdt

Robinsamse

+ Lasse Vestergaard

RobinSamse er nogle af Danmarks mest erfarne populære og mest professionelle YouTubere med mange millioner views på YouTube hver måned – og til september kommer de til Bremen Teater!

”Vi elsker at komme ud og underholde jer alle, det plejer altid at være mega hyggeligt! Så vi glæder os til at kunne give jer alle et smil på læben og en sjov, hyggelig aften :3!”

Robin og Samrita er det søde par, som står bag det humoristiske og nørdede univers, RobinSamse, og selvom de mest er kendt fra YouTube, så har de mange års erfaring med sceneshows og spændende foredrag rundt om i landet. Robin og Samrita er to af Danmarks største børne- og ungdomsidoler, og sammen med deres hemmelig gæst, er de nu klar til at gøre føre YouTube til ud i virkeligheden. I RobinSamses verden handler det om sjov og ballade, computerspil, kreativitet, venskab og eventyr, og alt det tager de med sig på deres første Danmarksturne.

Deres kanaler ses hver måned mange millioner gange, og de er nu er det på tide, at gøre YouTube til virkelighed. Showet bliver et interaktivt show for børn i alle aldre, og vil bringe samle det bedste fra YouTube, spil gaming og RobinSamses univers sammen  til en uforglemmelig dag.

Vi glæder os til at se dig til efteråret!