Arrangementet er afholdt

Rasmus Brohave

Internetstjerne?

Et af Danmarks mest populære internetfænomener, Rasmus Brohave, kommer til Bremen Teater med sit helt nyt live-show, hvor han deler ud af sit liv som YouTuber. Showet giver et unikt indblik i Rasmus egen bemærkelsesværdige rejse fra helt almindelig multiallergisk knægt fra Svendborg til ombejlet internetstjerne med fans i hele landet.

Publikum kan også glæde sig til at høre Rasmus dele ud af sine interneterfaringer og fortælle nogle af hemmelighederne bag en succesfuld karriere som influencer. Men ‘Internetstjerne?’ er også et show, hvor man kommer bagom facaden, og hvor Rasmus selv sætter spørgsmålstegn ved, hvor meget internetstjerne han egentlig er og har lyst til at være. Først og fremmest, så er der lagt op til et gedigent underholdningsshow. Så tag dine forældre, din datter, søn, bedsteforældre, bedste venner eller hvem du ellers har kær i hånden og tilbring en sjov og måske også lærerig aften i
selskab med en helt analog Rasmus Brohave og hele hans internet-univers.

Om Rasmus
Rasmus Brohave er med mere end 250.000 faste abonnenter på YouTube og mere end 290.000 følgere på Instagram en af landets suverænt største internetfænomener. Derudover er han UNICEF-ambassadør og har optrådt i et hav af TV-programmer både som vært og gæst. Rasmus’ mantra har altid været at “han bare gerne vil underholde”, hvilket resulterede i hans første YouTube-video i 2012. Siden har, hvad der startede som en hobby, udviklet sig, ikke blot til en livsstil, men til et regulært fuldtidsarbejde, hvor seriøse såvel som useriøse emner bliver taget op alene eller i selskab med andre velkendte ansigter. Et arbejde som ligeledes har indbragt flere anerkendelser fra fx Guldtuben og i litterære sammenhænge Orlaprisen for bogen ‘Sådan blev jeg Rasmus Brohave’ (2017).

‘Internetstjerne?’ er Rasmus Brohaves første live-show. Det henvender sig både til alle hans mange faste følgere og til forældre og folk som bare er interesserede i, hvordan det foregår bag facaden hos en af de få YouTubere, der virkelig er braget igennem og har skabt en skare på hundrede tusinder af følgere.