Arrangementet er afholdt

Praudas festival for nye medier #2

Praudas Festival for nye medier #2 dækker en række af de mest spændende tiltag i Danmark inden for medier og journalistik og bliver krydret med indsigter fra nogle af de mest banebrydende internationale pionerer.

I år skal vi tale om nyhedsbreve, sponsoreret indhold og diskutere fremtiden for journalistisk indhold med blandt andre Really Good Emails, Google, Khalid Albaih, Føljeton, Other Story, Heartbeats, ATLAS, MUST, Not All Mails, Zetland, POV International, Ingeniøren, Koncentrat, Livemagasinet Aarhus, Trint og flere.

Det foregår den 27. september kl. 09-16.30 på Bremen Teater, og der er frokost inkluderet.

Er du medlem af Prauda, så får du rabat – mediemedlemmer af Prauda får to gratis festivalbilletter og private medlemmer en heftig rabat. Skriv direkte til os, hvis du er interesseret. Du kan melde dig ind i Prauda på Prauda.dk

Hvis du ikke kan vente helt til slutningen af september, så hold øjnene åbne i det københavnske bybillede, hvor vores festivalavis kommer til at ligge alle mulige herlige steder.

Igen i år er festivalen blevet mulig i samarbejde med vores partnere Google, Dansk Journalistforbund – Medier & kommunikation (som giver dig rabat på deltagelsen) og Kommunikation og Sprog (som giver billetter væk til nyhedsbrevsworkshoppen til deres medlemmer). Tak til dem alle tre.