Arrangementet er afholdt

Ove Dahl og Kurt Kragh

The Thin Blue Line

Mød to af landets mest erfarne og respekterede drabsefterforskere på Bremen Teater den 12. juni, når Ove Dahl, tidligere drabschef i Københavns Politi, og Kurt Kragh, tidligere drabschef i Rejseholdet, ser tilbage på nogle af de mest spektakulære drabssager i nyere kriminalhistorie.

Hør bl.a. om de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse – drabet: Profit, jalousi, hævn, begær, udstødelse, fanatisme og magt, og om deres samarbejde med kriminalteknikere, retsmedicinere, pressen og offentligheden. De belyser hvilke imponerende efterforskningsmetoder der blev anvendt i sagerne, herunder sagerne om “Amagermanden”, “Sonay-drabet” og drabet på Ghazala Khan, der blev skudt af sin egen bror foran Slagelse Banegård den 23. september 2005.

Som støtte til flere af deres skadede kollegaer, har Kurt og Ove valgt at afholde dette foredrag til fordel for disse kollegaer. Overskuddet fra billetsalget går ubeskåret til foreningen The Thin Blue Line og dermed ubeskåret videre til mænd og kvinder, der har fået skader i forbindelse med deres tjeneste.