Arrangementet er afholdt

No Such Thing As A Fish (UK)

Den prisvindende podcast No Such Thing As A Fish, der har over 200 millioner downloads og udspringer af BBC-programmet QI, kommer til Bremen Teater med deres nye live-show den 3. juni i forbindelse med Podcast Festival 2019.

No Such Thing As A Fish er med deres store kærlighed til viden og evnen til at gøre dette ualmindeligt morsomt, blevet et elsket og anmelderrost podcast-fænomen i hele verden. Den prisvindende podcast har over 1,5 millioner downloads om ugen, og deres fans tæller blandt andet komikerne Tim Minchin og Lieven Scheire. Efter podcastens debut i 2014 blev den udnævnt som ”Best New Podcast” af Apple og var ligeledes i top 10 over de mest downloadede podcasts på iTunes i både 2016 og 2017.

Podcastens medlemmer ”The Fishes” består af Dan Schreiber, Andrew Hunter Murray, Anna Ptaszynski og James Harkin, der tidligere arbejdede sammen som researchere på BBC-quizprogrammet QI. Her ærgrede gruppen sig over hvor mange sjove fakta, der ikke kom med i programmet og gik til spilde. Gruppen besluttede derefter at lade en mikrofon gå på omgang mellem dem en gang om ugen, hvor de hver især delte deres favoritfakta, og sådan blev No Such Thing As A Fish-podcasten til.

Gruppen transformerer i 2019 podcasten til et live-show, når de drager på turné med No Such Thing As A Fish – Live. Her vil de mest bizarre, enestående og morsomme fakta nogensinde blive sat under humoristisk lup. ”The Fishes” har allerede givet komplet udsolgte shows i hele verden, og til sommer er det Danmarks tur, når de svømmer ind på Bremen Teater 3. juni i forbindelse med Podcast Festival 2019.