Arrangementet er afholdt

Nina Persson & Martin Hederos (SE)

Det er to kendte, svenske musikere, der har slået pjalterne sammen og giver koncert i maj måned i Bremen Teaters intime sal.

Med Martin Hederos fra The Soundtrack of our Lives på piano og en række andre instrumenter, vil aftenen bestå af 2 halvdele, hvor vi først skal stifte bekendtskab med eksklusive arrangementer af Nina Perssons sange fra både The Cardigans, A Camp og solopladen Animal Heart, ligesom dette i anden halvdel vil blive krydret med udvalgte fortolkninger af musikhistoriens seneste fem årtier, med alt fra Connie Converse via Sparks og Monica Zetterlund til PJ Harvey.

Nina Persson har siden 1992 haft en stor international karriere som sanger og tekstforfatter i The Cardigans. Bandet har solgt over 10 mill. plader og havde i 1996 den mest spillede sang på amerikansk radio med “Lovefool”. Udover 6 albumudgivelser med The Cardigans har hun udgivet 2 kritikerroste albums under navnet A Camp. I 2014 udgav hun den første plade, “Animal Heart” i eget navn med efterfølgende shows i hele verden.

Martin Hederos kender man primært fra det svenske toneangivende band, The Soundtrack of our Lives, men Hederos har også indgået i mange andre konstellationer bl.a. som medlem af norske Ane Bruns band.

Med to så store musikalske personligheder på samme scene, kan det næsten ikke undgå at blive en magisk og special aften i den gamle sal på Bremen Teater.