Arrangementet er afholdt

Niels Roos

Manden de kaldte Niarn

Niels Roos (Niarn) kommer til Bremen Teater med sit nye underholdningsshow ‘Manden de kaldte Niarn’. Showet kombinerer både musik og historiefortællinger fra hans liv som musiker og misbruger.

Du kender Niels Roos som den aalborgensiske rapper Niarn, der står bag hits som ‘Dobbelt A’ og ‘Antihelt’. For fem år siden droppede Niels karrieren som Niarn, efter han var døden nær af sit massive alkohol- og stofmisbrug.

Niels har dog kun lagt Niarn, og ikke musikken, på hylden, og er nu tilbage med et underholdningsshow, der kombinerer musik og historiefortælling.

Udover indlevelsesrige og humoristiske historier indeholder showet også både nye, såvel som ældre musiknumre krydret med anekdoter om Niels’ tid på toppen af hitlisterne og forrest i baren.

Med sig på scenen har Niels de to musikere og brødre Eirikur og Heini Corfitz, der tidligere var en del af det dansk/færøske punkband The Dreams, som Niarn ved flere lejligheder har arbejdet sammen med.

Hvis du er Niarn-fan, var det for 10 år siden, eller bare er glad for musik og gode historier fra et indholdsrigt – og til tider vanvittigt – liv som rap-stjerne, så er dette showet, du helt sikkert ikke vil gå glip af.