Arrangementet er afholdt

Neko Case (US)

Support: Peter Morén and Crane Like The Bird w/ special guests

Den karismatiske, amerikanske sangerinde Neko Case vender tilbage til Bremen Teater den 30. oktober med et nyt anmelderrost album i bagagen, og hun tager prominent support med i form af Peter Morén (Peter, Bjorn and John), der får selskab af projektet Crane Like The Bird.

Da Neko Case optrådte på Bremen Teater i 2013, var dommen fra Gaffas anmelder, at ”Case leverede en super-præstation, ikke mindst ledt an af en forrygende vokal. Armeret med masser af metaforer fra naturen fremstår Case selv som en sand naturkraft med en vokal så kraftig og ren, at det var lige før, man blev blæst bagover i det forholdsvis intime rum i Bremen Teater.”
Nu er der igen mulighed for at opleve den karismatiske Case og hendes musikalske univers, som er lige dele råt og poetisk, i Bremen Teaters intime rammer.

Sangene i bagkataloget pendulerer mellem country, indie rock og power-pop, sidstnævnte især foldet ud i hendes samarbejde med The New Pornographers. Selv har Neko Case sammenlignet sin vokal med bulgarsk folkemusik. Måske fordi hun først og fremmest er en sangskriver, der ikke interesserer sig for den disneyficerede fortælling, men for historier med åbne slutninger og historier fra alle miljøer. Alt i alt en musiker, der er svær at sætte i bås, men nem at hengive sig til.

Naturen er stadig drivkraft på det kommende album (juni 2018), ’Hell On’, som er delvist co-produceret af Bjorn Yttling (Peter Bjorn & John), og er featuring musikalske talenter som Mark Lanegan, k.d. Lang, Beth Ditto, Eric Bachmann og mange flere. Koncerten på Bremen Teater er en del af hendes Europa-turné i forbindelse med hendes nye album ‘Hell On’, der allerede ligger på listen over de bedste albums i 2018 hos både The Guardian og Rolling Stone Magazine.

Support: Peter Morén and Crane Like The Bird w/ special guests
Den svenske sanger og guitarist Peter Morén er bedst kendt som frontmand i trioen Peter, Bjorn and John, der var garant for noget af det bedste, energiske pop, der er kommet ud af Sverige i begyndelsen af 00’erne. Morén har også at udgivet musik som solo-artist og som del af den mystiske svenske super-indiegruppe Tutankamon, der også tæller Adam Olenius (Shout Out Louds), Daniel Värjö (The Concretes) og Niklas Korssell (The Plan).
Denne aften får Peter Morén selskab af projektet Crane Like The Bird, der udover Peter Morén tæller artister som Conor Oberst, James Mercer (The Shins), Brad Mehldau, M. Ward og mange flere.