30.10.2018
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Neko Case (US)

Den karismatiske, amerikanske sangerinde Neko Case vender tilbage til Bremen Teater den 30. oktober med et nyt album i bagagen.

Da Neko Case optrådte på Bremen Teater i 2013, var dommen fra Gaffas anmelder, at ”Case leverede en super-præstation, ikke mindst ledt an af en forrygende vokal. Armeret med masser af metaforer fra naturen fremstår Case selv som en sand naturkraft med en vokal så kraftig og ren, at det var lige før, man blev blæst bagover i det forholdsvis intime rum i Bremen Teater.”
Nu er der igen mulighed for at opleve den karismatiske Case og hendes musikalske univers, som er lige dele råt og poetisk, i Bremen Teaters intime rammer.

Sangene i bagkataloget pendulerer mellem country, indie rock og power-pop, sidstnævnte især foldet ud i hendes samarbejde med The New Pornographers. Selv har Neko Case sammenlignet sin vokal med bulgarsk folkemusik. Måske fordi hun først og fremmest er en sangskriver, der ikke interesserer sig for den disneyficerede fortælling, men for historier med åbne slutninger og historier fra alle miljøer. Alt i alt en musiker, der er svær at sætte i bås, men nem at hengive sig til.

Naturen er stadig drivkraft på det kommende album (juni 2018), ’Hell On’, som er delvist co-produceret af Bjorn Yttling (Peter Bjorn & John), og er featuring musikalske talenter som Mark Lanegan, k.d. Lang, Beth Ditto, Eric Bachmann og mange flere. Koncerten på Bremen Teater er en del af hendes Europa-turné i forbindelse med det kommende album ‘Hell On’ (juni 2018).