Arrangementet er afholdt

Mikkel Schrøder

Klassebilledet

Mikkel Schrøders første one-man show ”Klassebilledet” har premiere  30. januar 2018 på Bremen Teater.

Mikkel Schrøder er Danmarks nye fremadstormende entertainer, der ekvilibristisk og næsten grænseløst mestrer både komik, sang og musik. Mikkel har bla. lavet comedy showet ”Den Nøgne Sandhed”, prisbelønnet ungdoms TV på DR1 og vundet sikre sejre for hans stærke parodier på TV. Nu er han klar med sit første one-man show ”Klassebilledet”, med premiere på Bremen Teater d. 30.1. 2018.

Og det hele begynder med en invitation til en klasse-reunion fest årgang 91, og en rejse tilbage til den tid hvor bajere var noget man drak fra en pose i en hæk, fest var noget der sluttede med opkast kl. 21, og forelskelse ramte lige så ofte som der var nye afsnit af     ”The Cosby show” på TV. Og vi har alle været der, og husker det som var det i går: Vennerne, glæderne, bekymringerne og en helt ny verden der blev opdaget. Men hvor blev vennerne af? Hvad havde livet til dem?

”Klassebilledet” er én stor stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse skæbner. Mikkel taler om dem, synger om dem og tegner nogen helt fantastiske, humoristiske og kærlige portrætter af f.eks. Mogens der egentlig ville ind i Jægerkorpset men endte i Hjemmeværnet, Lennart der skriver kontaktannoncer fra fængselscellen, Helse-Else der har held i urter men uheld i kærlighed, og Allan der må strikke for ikke at slå ihjel!

Mikkel Schrøder er en fremragende entertainer, en eminent komiker og parodist, og med hans nærvær, humor og fantastiske stemme, er der med ”Klassebilledet” lagt op til et stærkt underholdende og musikalsk show.

Instruktion: Peter Schrøder Tekst & Musik: Mikkel Schrøder og Vase & Fuglsang
Varighed: 2x 50 minutter