Arrangementet er afholdt

Mikkel Beha

Mikkel og Den Store Verden

Efter Havana stævnede ud på sin verdensomsejling, har Mikkel Beha fascineret og underholdt mange tusinde mennesker. I dette helt nye foredrag er der mulighed for at høre endnu flere af hans både varme og eksotiske fortællinger om familiens oplevelser til søs. 

Når Mikkel Beha går på scenen er det ikke bare med postkortskønne billeder og glade sømands-anekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, kaptajn og fortæller.

I foredraget Mikkel og Den store Verden, fortæller Mikkel om familiens rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem. Siden Mikkel har kunnet tage sine allerførste skridt er mange af dem blevet taget i jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på. Det er bl.a. disse samlede oplevelser Mikkel vil dele med os på denne aften.

Mod strømmen – nye eventyr på ny båd i det kolde nord
Den røde tråd på aftenen – og i hans eget liv – er frihed. Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for, og Mikkel fortæller om, hvordan han og familien har gjort op med autoriteter, på papiret taget mange ufornuftige beslutninger og er gået imod strømmen, for netop at holde fast i friheden.

“Friheden har ingen omkostninger, men er for mig en ren og klog investering i det gode liv.” 
Mikkel Beha

I foredraget løfter Mikkel også sløret for familiens nye planer, og fortæller om drømmen om at sejle i den hvide nordlige verden i familiens nye skib Wallenberg. Med en aften med Mikkel er der garanti for nærvær, grin og eventyr – og lidt at spekulere videre over, når du går hjem.

Om Mikkel Beha

Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med humor og stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med efter at have besøgt over 50 lande og rejst verden tynd med sin familie. Han er tv-vært,  tidligere tv-redaktør og producer og har i sit arbejdsliv bevæget sig rundt i alle hjørner af dansk tv. Senest nok særlig kendt som vært på Go’ Morgen Danmark. Når Mikkel ikke arbejder med tv, rejser han jorden rundt sammen med sin familie. Ture som bl.a. er blevet skildret  i TV2-dokumentaren Kurs mod fjerne kyster. Mikkel har selv haft en opvækst på Nordkaperen, hvor han med sin far Troels Kløvedal og resten af  familien sejlede store dele af verden tynd.