Arrangementet er afholdt

Mike Epps (US)

Den 27. september bliver en helt særlig aften på Bremen Teater, når et af de helt store navne på den amerikanske comedy scene, Mike Epps, indtager scenen med sit nye stand-up show. Mike Epps er udover sin comedy-karriere også kendt som skuespiller i film som ‘The Hangover’ og ‘Next Friday’.

Hans selvbiografi ’Unsuccessful Thug’ er netop blevet udgivet og beskriver Epps’ liv. Hans første karriere var som kriminel i Indianapolis, men Epps måtte dog erkende, at han ikke egnede sig til den rolle. (Han har blandt andet fortalt, at han en dag ringede til politiet, da en hund ikke ville lade ham komme ud af et hus, han havde lavet indbrud i). Efter et par måneder i fængsel droppede han livet som thug, og gik i stedet efter en ny karrierevej: stand-up. Det viste sig at være en god ide.

Anerkendelsen er vokset støt i hjemlandet efter medvirken i det legendariske stand-up show ‘Def Comedy Jam’ og ‘Showtime på Apollo’. Derudover har han medvirket som skuespiller i film som de kult-agtige ‘The Hangover’-film, ‘Meet The Blacks’ og ikke mindst ‘Next Friday’ med Ice Cube.

Men Epps har altid fingrene i en lang række kreative projekter, for nylig har han bl.a. optaget indiekomedien ‘The Trap’, hvor han spiller sammen med rapperen Tip T.I. Harris, og han har også lige lavet et spil med lydeffekter til Amazon, ligesom han tidligere har udgivet et (komiker)rap-album kaldet ‘Funny Bidness: Da Album’, hvor Snoop Dogg, Kid Rock og Slim Thug medvirkede. På grund af sin store kærlighed til hiphop var Epps desuden vært for BET Hip-Hop Awards fra 2009-2012.

Hvis du er nysgerrig, kan du se hans comedy show ’Mike Epps: Don’t take it personal’ på Netflix.