Arrangementet er afholdt

Marcel Massini (CH)

The Story of Ferrari (kl. 13)

Oplev den fascinerende historie om Ferrari fortalt af verdens mest anerkendte og efterspurgte Ferrari-ekspert og historiker Marcel Massini fra Schweiz.

Lørdag d. 19. oktober har du en unik mulighed for at opleve Marcel Massini fortælle historien om Ferrari i ord, video og billeder. En inspirerende fortælling om de tidlige år af Enzo Ferrari’s liv og bestræbelser for at etablere sit navn og Ferrari, som et af verdens, nu mest kendte og værdifulde bilmærker. Hør om Ferrari’s største bedrifter og sejre i de historiske racerløb som Mille Miglia og Grand Prix Championships i Monaco, Silverstone og Spa.

Om Marcel Massini
Når de største internationale auktionshuse som Bonhams eller RM Sotherby’s Auctions og klodens mest velhavende rigmænd skal have vurderet salgsprisen, ægtheden og verificeret historien på deres sjældne Ferrari modeller – så ringer de til Marcel Massini, hvis rapporter er altafgørende for sælger (og køber).

Igennem en menneskealder har Marcel Massini opbygget et af verdens største arkiver af historisk materiale omkring Ferrari og har forfattet to bøger: Ferrari 250 LM og Ferrari by Vignale. Hvis du er Ferrari fan, er fascineret af klassisk racerløb eller bare brænder for smukke klassiske biler, så snyd ikke dig selv for denne helt unikke oplevelse.

Foredraget vil foregå på engelsk og bliver modereret af dansk motorsports journalist.