Arrangementet er afholdt

Mads Qwist

De tre principper bag naturlig high performance

Mange af os søger dedikeret efter at bliver bedre, hurtigere, klogere og mere succesfulde. Det gælder i særdeleshed i vores professionelle liv, hvor denne stræben ofte fører til lange arbejdsdage, frustrationer, stigende arbejdspres, og for nogle ender det i stress og udbrændthed.

Hvordan finder vi tilbage til mere overskud, bedre balance og større nærvær, samtidig med vi indfrier vores mål og ambitioner som medarbejder, team, organisation og i vores private liv?

Mads Qwist giver dig svaret. Med udgangspunkt i en dybdegående viden om de psykologiske grundprincipper, der former vores oplevelser, overskud, robusthed og præstationer, påviser Mads, hvordan vores mentale design faktisk gør os i stand til at præstere ubesværet.

Du vil bl.a. høre mere om:

  • State of Mind Leadership – hvordan du kan forløse det mentale potentiale i dig selv og hos dine kollegaer
  • Ro, nærvær og tillid som udgangspunkt for store præstationer
  • Hvordan du/I skaber de optimale rammer for kreativitet og samarbejde
  • Hvordan du kan blive bedre til at håndtere modgang og udfordrende relationer og samtidig nå frem til gode løsninger
  • Hvordan du/I nemmere kan møde forandringer og lykkes med dem
  • Hvorfor det er lettere at opleve lykke, end du tror, og hvorfor denne følelse er stærkt præstationsfremmende
  • Hvordan du bedst omsætter inspiration og positive tanker til værdiskabende handlinger!

Mads Qwist er mentaltræner, ledelsesrådgiver og efterspurgt foredragsholder blandt ledere og organisationer over hele verden. Mads hjælper med at forstå, finde og forløse det mentale potentiale i medarbejderen, teamet og i organisationen. Ofte har Mads været en vigtig sparringspartner for virksomheder i forbindelse med fusioner, opkøb, turnarounds og kriser. Han har bl.a. arbejdet for Danske Bank, IBM, Carlsberg, Novo Nordisk, Udenrigsministeriet, Nets, Aldi, Politiet, US Army samt de fleste regioner og kommuner.

Mads Qwist har specialiseret sig i at arbejde med det mentale potentiale og de bagvedliggende psykologiske grundprincipper, og han arbejder sammen med de førende i verden indenfor dette felt. Han har tidligere været med til at etablere flere virksomheder, bl.a. konsulentvirksomheder indenfor strategi, ledelse og psykisk arbejdsmiljø. Derudover har Mads været CEO og Sales Director i private virksomheder. Hans teoretiske baggrund stammer fra Copenhagen Business School og Syddansk Universitet med fokus på ledelsesudvikling, psykologisk- og social kapital samt generel organisationsudvikling.