Arrangementet er afholdt

Koppel Kornucopia

(kl. 21)

Denne aften fejres Anders Koppels 70 års fødselsdag med en fantastisk musikalsk rejse gennem 5 årtier, der bl.a. tager et nostalgisk men også nyfortolkende blik på det band, der startede det hele for 50 år siden – Savage Rose. Han bliver flankeret af de 2 originalmedlemmer fra Savage Rose: Nils Tuxen og Alex Riel og for en sjælden gangs skyld også det meste af hele sin store musikalske familie – Marie Carmen Koppel, Billie Koppel, Benjamin Koppel, Mads Mathias, m.fl.

I anledning af Anders Koppels 70 års fødselsdag, præsenterede Cowbell et storslået hyldestprojekt i forbindelse med dette års Copenhagen Jazz Festival. Koncerterne var en kæmpe succes og blev straks fulgt af et noget nær folkeligt krav om turné i det ganske land. Derfor præsenterer vi nu Anders’ fantastisk musikalske rejse igennem 5 årtier, hvor han som solist bliver flankeret af både nye og gamle venner.

Kornucopia er græsk for overflødighedshorn og netop familien Koppel, Danmarks musikfamilie no. 1, har igennem fire generationer og snart et århundrede om noget været et overflødighedshorn af musikalske succes’er, landvindinger og højdepunkter. Og således tager Koppel Kornucopia et nostalgisk, men også nyfortolkende blik på hele familiens musikalske højdepunkter – fra Savage Rose over Bazaar via gospel, jazz og klassisk musik. Det hele bundet sammen af Anders Koppel og hans faste samarbejdspartner og søn – saxofon-ikonet Benjamin Koppel.

I Koppel Kornucopia teamer de op med to musikere, der begge har arbejdet tæt med familien Koppel igennem 50 år – trommeslager Alex Riel og guitarist Nils Tuxen, der i øvrigt begge var originale medlemmer af Savage Rose. Blandt de mange forrygende solister, som aftenen byder på kan nævnes:

– Danmarks soul- og gospeldronning Marie Carmen Koppel (datter af Anders, søster til Benjamin)
– den fremragende sangerinde Billie Koppel (datter af Thomas og Annisette), kendt fra bla. Savage Rose og Catbird.
– Mads Mathias – Danmarks crooner no #1

Herudover præsenteres også af en række af Anders Koppels musikalske børnebørn, Molly, Astrid og Viola Koppel (på hhv. 21, 14 og 11 år) som alle ser ud til at følge i familiens fodspor og i en tidlig alder optræder med stort talent og scenevanthed. Således giver aftenen ikke bare et historisk og unikt indblik i det musikalske univers for en af dansk musiklivs vigtigste aktører, men også en sjælden lejlighed til at opleve hele tre generationer af Danmarks måske væsentligste musikfamilie nogensinde, familien Koppel, på scenen sammen.