Arrangementet er afholdt

Julius Dein (UK)

Den britiske illusionist og tryllekunstner Julius Dein, der med sine tryllekunster og pranks følges af over 20 millioner på de sociale medier, kommer til Bremen Teater i København den 13. maj med sin første danske liveoptræden nogensinde.

Julius Dein er blot i midten af 20’erne, og for få år siden var han en helt almindelig universitetsstuderende, der tjente sine penge ved at optræde som tryllekunstner ved bryllupper og bar mitzvahs. Det ændrede sig, da han lagde sin første video på YouTube i 2016 og på rekordtid blev en af internettets allerstørste stjerner.

Julius Deins mix af tryllekunst og komik har sikret ham over 20 millioner følgere på tværs af hans sociale medier. Publikum i alle aldre lader sig rive med, når han tryller insekter frem af den blå luft, får kreditkort til at smelte og stikker nåle gennem fingrene. Han har blandt andre fået rapperen Post Malone til at hyle af begejstring, da han satte ild til en bunke kort han holdt i hænderne og kortets kulør blev efterladt som ar på hans fingre.

“Magic isn’t very cool, it’s actually quite niche, and it’s difficult to make it relatable. People say I’m like the new wave of magic, not like that old-school David Blaine stuff.” – Julius Dein til Business Insider 2018

Dein har formået at gøre sin unikke kombination af magic tricks og komik til sin levevej, og mener selv at det er mødet mellem lidenskaben for sociale medier og magien, der er nøglen til hans succes.