30.11.2018
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

John Parish (UK)

Den engelske komponist, producer og kunstner John Parish er blandt andet kendt for at have co-produceret og spillet med på de to PJ Harvey-albums ‘Let England Shake’ og ‘The Hope Six Demolition Project’. Han har bidraget til mere end 50 albums de sidste 20 år, og som producer står han bag en række anerkendte albums for blandt andet PJ Harvey, Eels og Kira Skov. Den 30. november kan du høre ham på Bremen Teater i anledning af hans nye album ’Bird Dog Dante’. 

‘Bird Dog Dante’ blev afsluttet i et travlt år for Parish. Udover at være musikalsk instruktør for det udvidede PJ Harvey-band på deres verdensomspændende ’Hope Six Demolition Project’, producerede han anerkendte albums for This is the Kit, Nadine Khouri og Aldous Harding.

John Parish er et familiemenneske, så det er passende, at hans nye album blev en familieaffære med kunstværker skabt af hans datter Honor og layoutet blev designet af hans kone Michelle Henning, som har været professor i fotografi ved University of West London og ansvarlige for det ikoniske ’Let England Shake’-coverdesign.

John Parish’ liste over musikalske præstationer er lang, men i de seneste år har den Bristol-fødte producer og komponist levet et liv uden for rampelyset. Med det nye album på gaden, som også indeholder en duet med hans langvarige musikalske partner PJ Harvey, kommer dette til at ændre sig.