Arrangementet er afholdt

Jo Koy (US)

Break The Mold (kl. 17)

Billetterne til showet med Jo Koy på Bremen Teater den 6. oktober (kl. 20) blev revet væk, men nu er der en ekstra mulighed for at fange den amerikansk-filippinske komiker i København den 6. oktober, når han giver ekstra show (kl. 17). De to shows den 6. oktober bliver første performance for Jo Koy i Danmark.

Hvis du ikke har hørt om Jo Koy endnu, så er det på tide, at du gør det. Bag kunstnernavnet Jo Koy finder man den filippinsk-amerikanske standup-komiker Joseph Glenn Herbert. Koy har lavet stand-up siden 1990’erne, fik sit gennembrud i The Tonight Show with Jay Leno, og har siden optrådt på en lang række klubber, teatre og tv-shows i USA. Fanskaren er vokset i takt med hans optræden blandt andet i Chelsea Handlers Chelsea Lately og hans forskellige imitationer i podcasten The Adam Carolla Show.

Hans amerikansk-filippinske rødder og hans familie er en stor del af inspirationen til hans Netflix-special Jo Koy – Live from Seattle, der byder på blændende kultur-spidning og forrygende imitationer. Mens han ofte takler race og identitet i sine historier, er han ikke en politisk performer. Af inspirationskilder nævner han selv storytellers som Eddie Murphy og Louie Anderson.

I 2018 turnerer han med sit nye show Break The Mold og showet på Bremen Teater i København er hans første på dansk jord. Få en forsmag på Koy i videoen nedenfor, og snyd ikke dig selv for et stand-up show i verdensklasse.