29.05.2017
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Jim Norton (US)

Hudløst ærlige Jim Norton kommer for første gang til Danmark. Den amerikanske komiker – der blandt andet kan skrive forfatter og skuespiller på cv’et – er kendt for aldrig at være bange for at tale lige ud af posen og dele ud af sine livserfaringer.

James Joseph “Jim” Norton Jr. voksede op i New Jersey. Hans kærlighed til stand-up opstod, da han var helt ung og lyttede til de comedy-plader, som moderen købte med hjem. Efter at have hørt legender som Richard Pryor, George Carlin, Woody Allen og Robert Klein, besluttede Norton allerede som 12-årig, at han ville være komiker.

Norton har optrådt med stand-up siden han som 21-årig debuterede på en bare i hjemstaten til en open mic-event. Siden har han optrådt i talrige tv-shows og haft gæsteroller i blandet andet “Louie” (Louis CK) og “Inside Amy Schumer”. Jim Norton har udgivet fire comedyalbums og lagt navn til seks tv-specials, senest 2015’s “Contextually Inadequate”. Herudover har han skrevet bøgerne “Happy Endings: Tales of a Meaty-Breasted Zilch” og “I Hate Your Guts” – begge har brugerkarakter 4,5/5 på Amazon.