Arrangementet er afholdt

Jim Norton (US)

Hudløst ærlige Jim Norton kommer for første gang til Danmark. Den amerikanske komiker – der blandt andet kan skrive forfatter og skuespiller på cv’et – er kendt for aldrig at være bange for at tale lige ud af posen og dele ud af sine livserfaringer.

James Joseph “Jim” Norton Jr. voksede op i New Jersey. Hans kærlighed til stand-up opstod, da han var helt ung og lyttede til de comedy-plader, som moderen købte med hjem. Efter at have hørt legender som Richard Pryor, George Carlin, Woody Allen og Robert Klein, besluttede Norton allerede som 12-årig, at han ville være komiker.

Norton har optrådt med stand-up siden han som 21-årig debuterede på en bare i hjemstaten til en open mic-event. Siden har han optrådt i talrige tv-shows og haft gæsteroller i blandet andet “Louie” (Louis CK) og “Inside Amy Schumer”. Dertil er han vært på podcasten UFC Unfiltered med forhenværende welterweight champion Matt Serra. Jim Norton har udgivet fire comedyalbums og lagt navn til seks tv-specials, senest 2015’s “Contextually Inadequate”. Herudover har han skrevet bøgerne “Happy Endings: Tales of a Meaty-Breasted Zilch” og “I Hate Your Guts” – begge har brugerkarakter 4,5/5 på Amazon.