Arrangementet er afholdt

Jesper Buch

Fra kælder til milliard, Just-Eat og Løvens Hule

Oplev iværksætter-løven og en af Danmarks mest succesrige forretningsmænd, når Jesper Buch ærligt og inspirerende fortæller om sin karrieres op- og nedture og deler ud af sin viden.

På denne aften kommer du helt tæt på Jesper Buchs spændende og imponerende historie om Just-Eat og  livet som iværksætter – et godt gammeldags eventyr. Det er en medrivende fortælling om, hvordan han startede op i en kælder, og hvilke talrige udfordringer han siden mødte på sin vej til den store succes. En historie, der også er blevet til bogen Kick-ass – fra kælder til milliard.

Arbejdsglæde, drive og engagement skal være enormt, hvis du skal opnå succes som iværksætter. Jesper fortæller om både modgang og medgang – professionelt og privat –  og deler ud af sine egne erfaringer og mange guldkorn. Hør bl.a. om:

  • Hvad var det der gjorde, at Just-Eat blev til den succes, det blev
  • Løvens Hule
  • Hvad skal der til for at opnå succes?
  • Livet som iværksætter på godt og ondt
  • Jespers egen private historie uden filter – om en hæsblæsende ungdom og et opgør med sin alkoholiserede far

Og så er der sat rigtig god tid af til spørgsmål fra salen.

Jesper Buch er udover sine succesfulde forretninger også kendt fra Løvens hule – DR’s populære iværksætterprogram hvor iværksættere får mulighed for at præsentere deres forretningsidé for fem succesfulde erhvervsfolk.

Når Jesper Buch træder ind i rummet, fornemmer du straks hans energi. Han er den succesrige iværksætter og manden, som både inspirerer og sparker en masse motivation ind i sit publikum. Det er en ærlig, hård og spændende fortælling og dem, der kender Jesper Buch eller har læst hans selvbiografi, ved, at han er en vanvittig målrettet og arbejdsom herre. Ikke så underligt at hans mantra er “Whatever it fucking takes!” Men pas på… Hans energi smitter!